top of page

Ota yhteyttä

Laita viestiä osoitteeseen
contact@leabjorn.com
niin päästään sopimaan juuri sinulle sopivasta kuvauksesta!

Jos toivot yhteydenottoa mieluummin puhelimitse tai vaikka Whatsappilla, kerro viestissä toiveesi sekä puhelinnumerosi, niin otan sinuun yhteyttä.

Kiitos viestistäsi! Vastaan sinulle mahdollisimman pian! Jos vastausta ei näy, muistathan tarkistaa myös roskapostin.

Sijainti

Olen kotoisin Orimattilasta, mutta nykyään asun Tampereella. Olen silti edelleen paljon Päijät-Hämeen seudulla varsinkin viikonloppuisin ja loma-aikaan. Matkustan kuitenkin mielelläni keikoille vähän kauemmaskin ja varsinkin hääkuvauksia teen ympäri Suomea! Minulla on auto, mutta pidemmälle lähtiessä voidaan myös säästää rahaa ja ympäristöä käyttämällä julkista liikennettä. Laita viestiä, niin lasken sinulle matkakulujen suuruuden.

Seuraa somessa

 • Sisältyykö kuvauspaketteihin kuvatuotteita?
  Kuvauspaketit eivät sisällä kuvatuotteita, ellei toisin sovita. Saatte kuitenkin minulta täysikokoiset kuvatiedostot, joista voitte vapaasti teettää haluamianne kuvatuotteita. Tarjoan myös helpon mahdollisuuden tilata laadukkaat kuvatuotteet suoraan saamastanne nettigalleriasta. Näytän mallituotteita palaverissa tai kuvauksissa. Mielelläni siis autan teitä saamaan kuvat kunnolla esille!
 • Milloin ja miten kuvaukset maksetaan?
  Pääsääntöisesti kuvaukset maksetaan kahdessa osassa, joista ensimmäinen varausta tehdessä ja toinen ennen kaikkien kuvien toimittamista. Maksukäytännöt hieman vaihtelevat eri kuvauksissa, joten kerron näistä teille kuvausta sopiessa. Kuvaukset maksetaan aina laskulla.
 • Milloin kuvaus kannattaa varata?
  Useimmiten kuvaus kannattaa varata mahdollisimman pian. Ensimmäiset hääkuvausvaraukset tehdään jopa kahta vuotta etukäteen, joten kuvaajan etsintä kannattaa aloittaa heti, kun päivä on varmistunut. Erityisesti juhlakuvauksia varatessa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Vapaita lauantaipäiviäkin kuitenkin saattaa löytyä lyhyelläkin varoitusajalla. Myös miljöökuvauksia kannattaa tiedustella heti, kun asia tulee mieleen. Jos tarkan päivän sopiminen on liian aikaista, palataan asiaan lähempänä. Sesonkiaikana kuvaukset arki-illoille sovitaan yleensä muutaman viikon päähän. Varsinkin sesongin ulkopuolella vapaita aikoja saattaa löytyä hyvinkin nopeasti. Jos en itse pääse, voin ainakin auttaa vapaan kuvaajan etsinnässä. Koskaan ei ole liian aikaista tai myöhäistä kysyä!
 • Saako lemmikkimme tulla mukaan kuvauksiin?
  Todellakin saa! Eläimet ovat tervetulleita kaikkiin kuvauksiin, ja varsinkin koiria on ollutkin mukana kaikenlaisissa kuvauksissa. Erityisesti hevoset ovat erittäin tervetulleita kuvauksiin! Harrastan ratsastusta, joten osaan käsitellä hevosia ja tiedän, miten myös hevonen saadaan esiintymään kuvassa edukseen. Kerrottehan kuitenkin aina etukäteen, mikäli haluaisitte eläimiä mukaan kuvauksiin. Näin osaan suunnitella kuvauspaikkaa ja kuvauksen kulkua sen mukaan.
 • Mistä voisimme nähdä laajempia hääkuvagallerioita?
  Laittakaa viestiä, niin esittelen teille mielelläni myös kokonaisen hääkuvagallerian! Tämä onkin tärkeää, jotta näette kokonaisvaltaisemmin, millainen kuvaustyylini on, ja voisiko se olla teille sopiva.
 • Kauanko valmiiden kuvien saaminen kestää?
  Kerron aina kuvausta sovittaessa, milloin viimeistään toimitan kuvat. Hääkuvien toimitusaika on enintään kuusi viikkoa, muiden juhlakuvien neljä viikkoa. Myös perhekuvat toimitetaan kuukauden sisällä kuvauksen maksamisesta. Pienemmät kuvapaketit toimitan kahden viikon sisällä maksun vastaanottamisesta. Valintagalleriat lähetän viikon sisällä kuvauksista. Häistä lähetän aina parin päivän sisällä muutamat maistiaiskuvat. Näin pääsette heti fiilistelemään kuvia ja halutessanne jakamaan niitä someen heti häiden jälkeen.
 • Kuvaatko yrityksille?
  Periaatteessa kyllä, jos kuvaustarve on sellainen, mikä tyyliini ja osaamiseeni sopii. En tee studiokuvauksia, vaan kuvaan ulkomiljöössä luonnonvalolla sekä erilaisia juhlia ja tapahtumia. Olen esimerkiksi kuvannut muutamia lehtikuvia ja kuvapankkikuvia. Laita viestiä, niin mietitään!
 • Sisältyykö hintoihisi arvonlisävero?
  Kyllä, kaikkiin yllä ilmoitettuihin hintoihin sisältyy 24%:n arvonlisävero.
 • Saanko jakaa ottamiasi kuvia sosiaalisessa mediassa?
  Saat tietenkin. Muistathan kuitenkin mainita kuvaajan kuvatekstissä. Instagramissa voit tägätä @valokuvaajaleabjorn ja Facebookissa @Valokuvajaa Lea Björn .
 • Saammeko jakaa kuvagallerian juhliemme vieraille?
  Kyllä! Saatte tähän ohjeet, kun lähetän linkin valmiiseen galleriaan. Galleria on erittäin helppokäyttöinen, ja sinne pääsemiseen riittää linkki ja salasana.
 • Paljonko lisäkuvat maksavat?
  Lisäkuvien tarkka hinnasto löytyy infopaketista, jonka lähetän ennen kuvauksia. Hinnat vaihtelevat 8€:n ja 20€:n välillä kuvamäärästä ja valitusta kuvapaketista riippuen.
 • Missä päin Suomea kuvaat?
  Periaatteessa missä päin vaan, kun matkakuluista sovitaan! Kuvaukset sisältävät matkakulut Tampereen, Lahden ja Orimattilan alueella. Muualle lähtiessä matkakulut lasketaan yleensä joko Tampereelta tai Orimattilasta. Olen kotoisin Orimattilasta, joten Päijät-Häme on minulle hyvin tuttua seutua, ja käyn siellä edelleen usein myös töiden puolesta. Nykyään kuitenkin asun Tampereella. Autolla kulkiessa matkakulujen hinta on 0,8€/kilometri. Jos mahdollista ja järkevää, käytän mielelläni myös julkisia, jolloin matkakulut saattavat olla pienemmät. Matkakulujen suuruudesta sovitaan aina etukäteen. Matkakulujen summan saat selville laittamalla viestiä!
 • Kuvaatko videoita?
  En tee videokuvauksia. Jos kuitenkin olette varaamassa tai varanneet minut valokuvaamaan häitänne, autan mielelläni videokuvaajan etsinnässä.
 • Onko sinulla tapana tehdä hääkuvaussopimus?
  Ehdottomasti, varsinkin hääkuvauksissa tarkka sopimus on erittäin tärkeä molemmille osapuolille! Saatte sopimuspohjan luettavaksi ja hyväksyttäväksi ennen varausmaksun maksamista. Yleensä täytämme ja allekirjoitamme sopimuksen hääkuvauspalaverissa 2-6 viikkoa ennen häitä.
 • Miten kuvaukseen pitää valmistautua?
  Tätä varten saat minulta kattavan infopaketin, joka on räätälöity erilaisiin kuvauksiin. Jos sen lukemisen jälkeen jää vielä kysyttävää, vastaan mielelläni viestillä. Sinun tai teidän ei tarvitse olla kokeneita malleja tai "osata olla kuvattavana". Ohjaan koko kuvauksen ajan, mitä tehdä.
 • Entä jos kuvauspäivänä sataa?
  Hääkuvausten osalta vaihtoehdoista keskustellaan palaverissa ennen häitä. Useimmiten kuvaamme sateenvarjojen alla (sateenvarjot saa lainaan minulta) tai jossakin etukäteen sovitussa, valoisassa sisätilassa. Muissa miljöökuvauksissa yleensä siirretään kuvauspäivää, jos sää näyttää sateiselta.
 • Instagram
 • Facebook
bottom of page