top of page

Dokumentaarinen hääkuvaus

Tarinallinen kokonaisuus juuri teidän ainutlaatuisesta päivästä.

Sisältää kattavan infopaketin, 1-2 tapaamista etukäteen sekä valmiiden kuvien toimituksen nettigallerian kautta ja muistitikulla kuuden viikon sisällä häistä.

Kuvauksen pituus voidaan sopia hyvin joustavasti, alla olevat hinnat ovat vain esimerkkejä.

12h (aamuvalmisteluista illan bileisiin) = 2400€

8h (potreteista/vihkimisestä häätanssiin) = 1900€

Valokuvaaja, Tampere, Hääkuvaaja, dokumentaarinen hääkuvaus, Pirkanmaa, Lahti, Orimattila
Hääkuvaus, hääkuvaaja, häiden valokuvaus, dokumentaarinen hääkuvaus, tampere, lempäälä, kangasala, pirkkala, lahti, orimattila, asikkala, päijät-häme, hääpotretit, vihkimisen valokuvaus

Vihkiminen & potretit

Tähän lyhyempään hääkuvauskokonaisuuteen voi halutessanne sisältyä myös first look -kuvaus ja muutamia yhteiskuvia vieraidenne kanssa. Kuvaan myös pelkästään hääpotretteja.

Sisältää kattavan infopaketin, tapaamisen etukäteen sekä kuvien toimituksen nettigallerian kautta kuukauden sisällä häistä.

740€

(Arkipäivinä ja loka-toukokuussa 690€)

Rippi ja valmistujaikuvas palvelu

Rippi- tai valmistujaiskuvaus

Rento kuvauskokonaisuus, josta jää kauniit muistot tärkeän saavutuksen kunniaksi.

Sisältää kattavan infopaketin, kuvauksen suunnittelun sekä noin tunnin kuvaukset miljöössä.

 

Pakettiin kuuluu 10 valmista kuvatiedostoa. Käsiteltävät kuvat saa itse valita. Mahdollisuus myös lisäkuvien tai koko gallerian ostoon erillisen hinnaston mukaisesti.

260€

ylioppilaskuva, ylioppilaskuvaus, yo-kuva, yo-kuvaus, valmistujaiskuvaus, valmistujaiskuva, omenapuun kukat, valokuvaus, mustila, arboretum, kouvola, lahti, orimattila, tampere, lempäälä, kangasala, pirkkala, pirkanmaa
Perhekuvaus palvelu
Perhekuvaus, perhekuvaaja, perhekuva, perhekuvaus miljöössä, lahti, hollola, orimattila, päijät-häme, tampere, lempäälä, kangasala, pirkanmaa

Perhekuvaus

Perhekuvat ovat äärimmäisen tärkeitä muistoja niin vanhemmille kuin lapsille. Perhekuvaus voidaan toteuttaa joko miljöössä tai teille tutussa ja tärkeässä paikassa – kotona. Kotona kuvia otetaan sekä sisällä että ulkona.

Kuvauksen kesto määräytyy lasten jaksamisen mukaan. Kotiympäristössä kuvatessa kuvausaika on enintään kaksi tuntia, miljöössä 1,5 tuntia.

Perhekuvaukset sisältävät aina koko gallerian, johon kuuluu vähintään 40 kuvaa.

 

Perhekuvaus kotona 420€

Perhekuvaus miljöössä 380€

Sukukuvaus

Sukukuvauksessa paikalla on ydinperheen sijasta laajempi perhe puolisoineen ja kenties useampiakin sukupolvia. Koko porukan lisäksi kuvia otetaan erilaisilla pienemmillä kokoonpanoilla.

Sisältää kattavan infopaketin, kuvauksen suunnittelun sekä noin tunnin kuvaukset miljöössä.

 

Pakettiin kuuluu 10 valmista kuvatiedostoa. Halutessaan käsiteltävät kuvat saa itse valita. Mahdollisuus myös lisäkuvien tai koko gallerian ostoon erillisen hinnaston mukaisesti.

Loistava lahjaidea esimerkiksi isovanhemmille!

260€

sukukuvaus, sukukuva, miljöössä, perhekuvaus, extended family, tampere, lempäälä, kangasala, pirkkala, pirkanmaa, lahti, orimattila, päijät-häme
Pariskuntakuvaus palvelu
Pariskuntakuvaus, parikuvaus, tampere, pirkanmaa, valokuvaaja, orimattila, lahti, päijät-häme, valokuvaaja

Pariskuntakuvaus

Pariskuntakuvaus voi liittyä vuosipäivään, kihlaukseen tai lapsen odotukseen. Tai sitten se voi olla muuten vain ihana treffi-idea arjen keskelle.

Sisältää kattavan infopaketin, kuvauksen suunnittelun sekä noin tunnin kuvaukset miljöössä.

 

Pakettiin kuuluu 10 valmista kuvatiedostoa. Käsiteltävät kuvat saa itse valita. Mahdollisuus myös lisäkuvien tai koko gallerian ostoon erillisen hinnaston mukaisesti.

260€

Juhlat, tilaisuudet & tapahtumat

Kuvaustyylini on dokumentaarinen, ja tärkeimpien hetkien lisäksi kuvaan vieraita, yksityiskohtia ja tunnelmia. Sovittaessa voin ottaa myös yhteiskuvia.

 

Onnistuneita kuvia tulee tapahtuman luonteesta riippuen noin 40 tunnissa. Kuvat toimitetaan kuukauden sisällä nettigallerian kautta, mistä ne on helppo jakaa myös vieraiden nähtäväksi.

Kuvausaika voidaan sopia joustavasti tarpeidenne mukaan.

Varausmaksu 160€

+

140€ / tunti

Juhlakuvaus palvelu
juhlakuvaus, juhlien valokuvaus, ristiäiset, ristiäisten valokuvaus, tapahtumakuvaus, perhejuhlien valokuvaus, tampere, lempäälä, kangasala, valkeakoski, pirkkala, pirkanmaa, lahti, orimattila, asikkala, päijät-häme
valokuvaus, valokuvaja, potrettikuvaus, tulppaanit, hatanpään arboretum, tampere, lempäälä, pirkkala, kangasala, pirkanmaa, miljöökuvaus, orimattila, lahti, päijät-häme

Minikuvaus

Minikuvaus on tavallista pienempi ja edullisempi muotokuvauspaketti. Se sopii loistavasti, kun esimerkiksi tarvitset vain pari kuvaa itsestäsi tai vaikka muutaman sisarus- ja perhekuvan rippikuvauksen yhteydessä.​

Minikuvaukset onnistuvat vain jonkin toisen kuvauksen yhteydessä. Tiedotan somekanavissani mahdollisista minikuvauspäivistä. Voit myös järjestää ystäviesi kanssa oman minikuvauspäivän teidän porukalle!

Sisältää valmistautumisohjeet, puoli tuntia kuvausaikaa sekä kolme valmista kuvaa. Mahdollisuus myös lisäkuvien tai koko gallerian ostoon.

150€

 

Valokuvauslahjakortti

Lahjakortti valokuvaukseen on loistava lahjaidea hänelle, jolla on jo kaikkea. Hyviä kuvia ei voi koskaan olla liikaa!

 

Voit ostaa kortille joko jonkin tietyn kuvauksen tai summan, jonka lahjan saaja saa käyttää haluamallaan tavalla.

Matkakulut

Kuvausten hinnat lähtökohtaisesti sisältävät matkakulut Tampereen, Lahden ja Orimattilan alueella.

 

Kuvaan kuitenkin erittäin mielelläni myös muualla, jolloin kuvauksen hintaan lisätään pienet matkakulut. Mahdollisuuksien mukaan matkustan mieluusti julkisilla, jolloin matkakulut voivat olla pienemmät.

0,8€ / kilometri

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page