Moi, tervetuloa sivuilleni!

Olen Lea, 21-vuotias sivutoiminen valokuvaaja. Nykyään opiskelen kauppatieteitä ja asun Tampereella, mutta alunperin olen kotoisin  Päijät-Hämeestä Lahden läheltä, tarkemmin ottaen Orimattilasta. Käyn kuitenkin Päijät-Hämeessä usein, ja kuvaan toistaiseksi enimmäkseen siellä päin. Olen valokuvannut enemmän ja vähemmän aktiivisesti lapsesta asti. Aloitin kuvaamalla lähinnä luontoa (tai no okei, leluja jos mennään ihan alkuun asti…), mutta parin vuoden kuluttua mukaan tuli myös ihmisten kuvaaminen. Vuonna 2014 kuvani pääsivät kovalevyltä kaikkien nähtäville, kun perustin Kuviakin kiinnostaa -valokuvausblogin, johon sain ja saan edelleen jakaa kuviani vähän suuremmalle ihmisryhmälle, inspiroida muita kuvaajia, jakaa tietämystäni valokuvauksesta sekä toteuttaa itseäni myös kirjoittamalla. Pari vuotta myöhemmin aloin saamaan kuvauspyyntöjä myös tuntemattomilta, ja kun samana kesänä jäi kesätyökin saamatta, päädyin vähitellen sivutoimiseksi yrittäjäksi. Oman 4H-yritykseni perustin 2017 ja pari vuotta myöhemmin hankin toiminimen.

 

Luonto on minulle edelleen tärkeä elementti kuvissa, ja toteutankin kaikki potrettikuvaukset luonnossa tai muussa yhdessä sovitussa, persoonallisessa miljöössä. Mieluiten kuvaan ilta-aikaan, jolloin auringonvalo on mielestäni kauneimmillaan. Yrittäjäksi ryhdyttyäni olen päässyt osaksi myös monia ihania juhlia ja ikuistanut ainutlaatuisia hetkiä myöhemminkin muisteltavaksi. Juhlia kuvatessani pyrin soluttautumaan vieraiden joukkoon ja ikuistamaan hetkiä juuri niin ihanina kuin ne ovat.

 

Toivottavasti näemme pian kuvausten merkeissä! ♥

Valokuvaaja Orimattila, Valokuvaaja Tampere, Valokuvaaja Lahti, Valokuvaaja Päijät-Häme, Valokuvaaja Pirkanmaa, hääkuvaaja Lahti, Valokuvaaja Lea Björn