top of page

Moikka, tervetuloa sivuilleni!

Olen Lea, parikymppinen valokuvaaja Tampereelta. Olen kuvannut enemmän ja vähemmän aktiivisesti lapsesta asti. Aloitin kuvaamalla lähinnä luontoa (tai no okei, leluja jos mennään ihan alkuun asti…), mutta parin vuoden kuluttua mukaan tuli myös ihmisten kuvaaminen. Vuonna 2014 kuvani pääsivät kovalevyltä kaikkien nähtäville, kun perustin valokuvausblogin, jota päivitin aktiivisesti monta vuotta. Pari vuotta myöhemmin aloin saamaan kuvauspyyntöjä myös tuntemattomilta, ja kun samana kesänä jäi kesätyökin saamatta, päädyin vähitellen sivutoimiseksi yrittäjäksi. Aloitin 4H-yrittäjänä, ja nykyään minulla on oma toiminimi.

 

Luonto on minulle edelleen tärkeä elementti kuvissa, ja toteutankin kaikki potrettikuvaukset luonnossa tai muussa yhdessä sovitussa, persoonallisessa miljöössä. Mieluiten kuvaan ilta-aikaan, jolloin auringonvalo on mielestäni kauneimmillaan.

Nykyään asun Tampereella, mutta alunperin olen kotoisin Orimattilasta, siitä Lahden vierestä. Käyn kuitenkin Päijät-Hämeessä usein, ja kuvaan edelleen paljon siellä päin. Tampereelle minut vei opinnot kauppiksessa.

 

Yrittäjäksi ryhdyttyäni olen päässyt osaksi myös monia ihania juhlia ja ikuistanut ainutlaatuisia hetkiä myöhemminkin muisteltavaksi. Juhlia kuvatessani pyrin siihen, ettet välttämättä edes huomaa läsnäoloani ja onnistun ikuistamaan hetkiä juuri niin ihanina kuin ne ovat.

 

Toivottavasti näemme pian kuvausten merkeissä! ♥

Aino ja Peetu-11.jpg
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page