brown empty old vintage paper background
Mustilan arboretum, alppiruusu, alppiruusut, alppiruusukuvaus, Kouvola, Mustila, Valokuvajaa Orimattila, Valokuvaaja Lahti

Kuvausilta Mustilan Arboretumin Alppiruusulaaksossa perjantaina 18.6.

Kukkivat alppiruusut ovat upea tausta kuvauksille, ja nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä isoon ja rauhalliseen alppiruusulaaksoon mun kuvattavaksi, kukkaloiston ollessa parhaimmillaan!

Tämä kuvaus sopii erityisen hyvin sinulle, joka haluat itsestäsi hyviä kuvia pitkästä aikaa. Ei haittaa, vaikket olisi ikinä ollut kunnon kuvauksissa, opastan kyllä ihan jokaista. Jos väität, ettei sinusta ikinä saa hyviä kuvia, anna minun todistaa väite vääräksi.

Myös ylioppilaaksi tai ammattiin valmistuneet, pariskunnat ja perheet ovat enemmän kuin tervetulleita näihin kuvauksiin! 

Kuvauksen hintaan sisältyy pääsymaksu Arboretumiin, joten pääset rauhassa tutustumaan valtavan alueen muihinkin kasveihin. Lisäksi alueella on puutarhamyymälä, museo ja kahvila. Mikä ihana aloitus viikonlopulle!

Mustilan arboretum, alppiruusu, alppiruusut, alppiruusukuvaus, Kouvola, Mustila, Valokuvajaa Orimattila, Valokuvaaja Lahti

Kuvauksen hinta:

135€

75€

tunnin kuvaukset / 5 käsiteltyä kuvatiedostoa

20 minuutin kuvaukset / 2 käsiteltyä kuvatiedostoa

Kuvauksen hinta sisältää pääsymaksun alueelle yhdeltä henkilöltä.

 

Normaalisti kuvauksen hinta olisi matkakuluineen ja pääsymaksuineen 180€, joten tämä tarjous kannattaa todellakin hyödyntää!

Mustilaan ajaa Orimattilasta noin 40min, Lahdesta alle tunnin tai Kouvolan keskustasta noin 30min.

Aiemmista kuvauksista alppiruusujen kanssa:

brown empty old vintage paper background

Vapaat kuvausajat:

Varaa oma kuvausaikasi pian!

17.00 - 18.00

18.00 - 19.00

19.15 - 20.15

20.15 - 21.15

TAI

20.30 - 20.50

(päivitetty 14.6.)

Kiitos viestistäsi! Vastaan sinulle mahdollisimman pian!

  • Instagram
  • Facebook